Custom Installation - Hjälp hela vägen

Tillsammans med våra samarbetspartners i Örnsköldsvik erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar inom ramen för hemmabio. Besök vårt Showroom för att få en demonstration och en upplevelse utöver det vanliga. Låt dig inspireras, få tips och idéer om vilka möjligheter som finns tillgängliga idag.

Skall duken vara elektrisk, ramspänd eller manuell? Eller kanske helt dold? Vilken typ av dukmaterial bör användas? Listan på vad som avgör kvalitén på din hemmabio upplevelse kan göras lång. Således blir vårt första steg att erbjuda dig ett kostnadsfritt* hembesök, där vi tillsammans, i lugn och ro närmare kan gå igenom dina önskemål och samtidigt se över dina förutsättningar.

När du anlitar oss kan du vara säker på att din hemmabio installeras på ett korrekt och säkert sätt samt att den kommer att vara enkel för dig som slutkund att använda.

Beroende på de initiala förutsättningarna som ges kan en hemmabio vara mycket komplex att installera. För att du som kund skall få en så bra hemmabioupplevelse som möjligt krävs noggrann planering och implementering av rummets samtliga funktioner.

Det kan handla om allt ifrån större elinstallationer till säkerställandet av hemmabions akustiska förutsättningar. Ett annat exempel som man kanske inte alltid tänker på är elimineringen av reflekterande ytor i rummet som faktiskt har stor inverkan på den upplevda bildkvalitén.

Lägg därtill grundläggande saker som exempelvis en korrekt montering, placering och kalibrering av projektor och högtalare (golv, sattelit eller infällda). När det gäller kabeldragning har vi ett antal unika lösningar som inte behöver fällas in (För er med befintlig bostad som ej skall genomgå om- eller tillbyggnad).
Vi hjälper dig hela vägen från ett systemförslag till en nyckelfärdig installation

Handlar det däremot om en nybyggnation eller renovera rekommenderar vi att ni tar kontakt oss i ett så tidigt skede som möjligt så vi har möjlighet att fälla in det som är önskvärt innan väggar och tak sluts igen.

Vårt mål är att alltid leverera det bästa inom varje prissegment och vi hjälper varje kund individuellt genom att utgå från dennes egna förutsättningar, visioner och budget.

Väljer du att låta oss förverkliga dina hemmabiodrömmar behöver du endast ha kontakt med en person från början till slut, och du får en faktura på hela jobbet. Enklare kan det inte bli!
Boings Akustikentreprenader har varit verksamt sedan 1978 och är sedan 2001 ett företag i andra generationen. Verksamheten har varit densamma sedan starten och bland deras kunder finns såväl privatpersoner som kommuner och företag.

Fördelen med akustiktak är att det framförallt ger en bra ljudmiljö som även är
estetiskt rätt och går att specialdesigna. Boing jobbar hela tiden med kundspecifika lösningar. För att optimera slutresultatet kräver varje tak sin speciella konstruktion

Förbättrade ljudeffekter i kombination med de nya ljudformaten Dolby Ture HD och DTS Master Audio innebär att akustiken i din hemmabio spelar en viktigare roll nu än någonsin tidigare. Akustiktaken som Boing arbetar med sitter monterade i THX-certifierade biografer runt om i världen. Besök vårt Showroom och upplev skillnaden med egna öron!


Uno K är ett miljö- och kvalitetsmedvedvetet familjeföretag som grundades i början av 50-talet av Uno Kristoffer Westin, numera en legend inom golvhistorien i Norrland.
Uno K arbetar med några av de mest kända leverantörerna inom varje bransch och här hittar du bland annat trägolv, linoleum, plast, kakel, keramik, tapeter och färg.

I vårt Showroom har du en unik möjlighet att titta och känna på akustikdämpande heltäckningsmattor och extremt lågreflekterande väggfärger speciellt framtagna för hemmabio bruk. Se själv hur ströljus från projektorn elimineras genom att helt enkelt hålla upp ett vanligt papper mot väggen. Nästan trolleri!Bergman rör AB startades hösten 1994 av Assar Bergman. Han anställde så småningom sonen Patrik Bergman samt Ola Nordqvist, vilka är företagets nuvarande ägare. Bergman rör arbetar nästan uteslutande mot företag och privatpersoner inom Örnsköldsviks kommun och när det gäller samarbetet med FOPi Hemmabio gäller det i huvudsak el-installationer.

Rätt form av belysning är en viktig och ofta förbisedd ingrediens för dig som vill skapa en äkta Hemmabioatmosfär och därför erbjuder vi tillsammans med Bergman rör RAKO trådlös belysningsstyrning. RAKO är ett kreativt och kostnadseffektivt styrsystem för scenbelysning som är enkelt att projektera, enkelt att installera (oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering) men framförallt enkelt att använda.


 
 
Din varukorg är tom.
Total kostnad 0 kr
Därav moms 25% 0 kr