RAKO - Förstklassig digital dimmerteknik

Scenbelysning har länge använts inom den kommersiella världen av bl.a. biografer, restauranger och konferensanläggningar men det är inte förrän på senare tid som även privatpersoner börjat efterfråga denna produkt.

Själva ordet scenbelysning kommer från teatern. Scenbelysning var nödvändigt för att framhäva scenen och det som stod på den, respektive möjligheten att kunna dölja oönskade element. Idag handlar scenbelysning om att kunna skapa exakt rätt atmosfär för ett antal givna tillfällen.    

"Utifrån dessa förutsättningar kan man skapa fokus, stämningar och känslor."
 
RAKO leder utvecklingen av förstklassig digital dimmerteknik för belysning. RAKO är ett kreativt och kostnadseffektivt styrsystem som är enkelt att projektera, enkelt att installera (oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering) men framförallt enkelt att använda.

Glöm tiden då du var tvungen att ställa in flertalet dimmrar manuellt. RAKO gör det möjligt att återskapa upp till 4 st förutbestämda belysningsatmosfärer (upp till hela 15 st dimmerkanaler) genom ett enda knapptryck. Rätt form av belysning är en viktig och ofta förbisedd ingrediens för dig som vill skapa en äkta Hemmabio.

Därför erbjuder på vi RAKO som en del av vårt unika hemmabiokoncept.

Vi erbjuder dessutom möjligheten att integrera RAKO tillsammans med vårt  styrsystem för hemmabio, Neets Control Systems. Vilket betyder att du genom en enda knapptryckning kan styra ljud, bild och belysning i ditt hemmabiorum.

Med RAKO får du alla fördelarna med ett sofistikerat styrsystem för belysning och automation med besparing både på installation och miljö. Kontakta oss för mer information.

RAKO finns nu tillgängligt för demonstration i vårt Showroom. 

Läs mer på www.rakonordic.com

 
Din varukorg är tom.
Total kostnad 0 kr
Därav moms 25% 0 kr