KORTBETALNING                                                 

FOPi Hemmabio erbjuder säkra kortbetalningar med svenska kort utställda av VISA, MasterCard och Diners Club. Vi använder 3D-secure som säkerhetsstandard.Säkra kortbetalningar på Internet                                               

Själva betalningstjänsten på tillhandahålls av Payer. Kreditkortsnummer och annan känslig information är aldrig oskyddat när det sänds över Internet och kommer aldrig oss tillhanda. Tekniskt innebär det att all känslig information som sänds från din webbläsare skyddas med 128 bitars SSL kryptering. Läs mer om vår säkerhet här >>.

Vad är 3-D Secure? 

FOPi Hemmabio använder 3D-secure som säkerhetsstandard. Denna standard är framtagen av VISA och Mastercard, och krypterar all information med 128-bitars SSL-kryptering. Detta garanterar att ingen kan ta del av dina uppgifter. 

Genom att banken ger ut ett speciellt lösenord med kortet som skall användas vid internetköp blir en internetbetalning lika säker som i den fysiska världen. Kortutgivare som har erbjudit sina kortkunder denna tjänst kommer att kunna identifiera och verifiera kortkundens identitet på ett säkert sätt. Kortkunden länkas till sin kortutgivare och får ange användarnamn och lösenord.


Endast webbutiker som erbjuder 3-D Secure får bära logtyperna Verified by VISA och MasterCard SecureCode.
Kortbetalning går till enligt följande - Steg för Steg

Efter att du klickat dig genom de (4) första stegen i köpprocessen hamnar du slutligen i steg 5 - Betalning. 

1. Klicka på knappen "Kortbetalning" så förs du automatiskt vidare till Payer's betalningstjänst (i ett nytt fönster).

2. Kontrollera att uppgifterna i "Detaljerad specifikation från webplatsen" längst ner i rutan stämmer överrens med vad du beställt.

3. Välj vilken korttyp av du vill betala med. Fyll sedan i ditt kortnummer och din CV-kod.

Vad är CV-kod och vars hittar jag den?

CV-Kod (även kallat CVC, CVx2 och CVV) är en kontrollkod på tre eller fyra siffror som du hittar på baksidan av ditt kort. Siffrorna är slumpmässigt framtagna och används bara som verifikation vid distansköp för att öka säkerheten.
3. Fyll i din giltighetstid.

Vad är giltighetstid och vars hittar jag den?

Giltighetstiden avser hur länge kortet är giltigt att använda. Exemplet nedan visar 12 (månad)/12 (år) vilket betyder att kortet är giltigt tills december 2012.
4.
Kontrollera att för och efternamn stämmer. Klicka därefter på knappen "Gå vidare".  

5. Kontrollera uppgifterna noga ännu en gång. Klicka därefter på knappen "Slutför betalningen".

6. Kortbetalningen är nu genomförd.

 
Din varukorg är tom.
Total kostnad 0 kr
Därav moms 25% 0 kr