Om FOPi Hemmabio

Med lokal prägel och personlig service erbjuder vi konsumenter i Örnsköldsvik med omnejd produkter och tjänster av hög kvalitet inom ramen för Hemmabio.

Som kund hos oss har du möjlighet att anpassa installationen av din Hemmabio helt efter dina personliga önskemål. Denna typ av tjänst kallas vanligtvis för "Custom Installation".

Vi är det enda företaget i Örnsköldsvik som enbart jobbar med Hemmabio och har varit aktivt sedan hösten 2008. Som fristående butik är vi inte bundna till någon kedja och har möjlighet att endast välja kvalitetsprodukter som uppfyller våra högt ställda krav.

Hjärtligt välkomna önskar Fredrik Olsson.


Skräddarsydda installationer av din Hemmabio

Tillsammans med våra samarbetspartners i Örnsköldsvik erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar inom ramen för hemmabio. Besök vårt Showroom för att få en demonstration och en upplevelse utöver det vanliga, låt dig inspireras, få tips och idéer om vilka möjligheter som finns tillgängliga idag.

Custom Installation är bild- och ljudlösningar som är specialanpassade för särskilda miljöer. Konceptet är framgångsrikt i USA och trenden visar att det blir allt mer populärt även här i Skandinavien.

Installationerna riktar sig i huvudsak mot två typer av kunder. Dels har vi hemmabiofantaster som vill bygga dedikerade hemmabiorum helt utan kompromisser, för den absolut bästa hemmabioupplevelsen!

Sedan har vi kunder med högt ställda krav på ljud, bild och estetik som vill integrera sin hemmabio i vardagsrummet utan att kompromissa allt för mycket med rummets ordinarie funktion. Läs mer här >>>


Showroom

FOPi Hemmabio säljer och installerar kompletta hemmabioanläggningar. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi byggt upp ett av Örnsköldviks bästa Showroom för att demonstrera hemmabio under rätt förutsättningar.

Utöver själva hemmabioutrustningen i form av projektorer, dukar, etc. har du även möjlighet att titta på allt ifrån speciellt framtagna akustiktak till rekommenderade heltäckningsmattor och väggfärger för hemmabiobruk.

Något som vi är extra stolta över att visa upp är de enkla och prisvärda styrsystem vi arbetar med. Med dem har du möjlighet att via en panel på väggen koppla ihop och styra samtliga enheter i din hemmabio inklusive eventuell belysning.  

Kontakta oss för att få en demonstration och en upplevelse utöver det vanliga som
du garanterat inte finner på någon av stormarknaderna vid stadens utkanter.
Vårt Showroom hittar du på Centralesplanaden 15 C i Örnsköldsvik (Scandiahuset).

Vi tillämpar för närvarande endast förbokade besök.
Läs mer här >>>


Samarbetspartners i Örnsköldsvik

Genom ett unikt och nära samarbete genomförs våra installationer tillsammans med nedanstående företag. De har alla mångårig erfarenhet inom respektive verksamhetsområde och är samtliga mycket välrenommerade företag.
Boings Akustikentreprenader har varit verksamt sedan 1978 och är sedan 2001 ett företag i andra generationen. Verksamheten har varit densamma sedan starten och bland deras kunder finns såväl privatpersoner som kommuner och företag.

Fördelen med akustiktak är att det framförallt ger en bra ljudmiljö som även är
estetiskt rätt och går att specialdesigna. Boing jobbar hela tiden med kundspecifika lösningar. För att optimera slutresultatet kräver varje tak sin speciella konstruktion

Förbättrade ljudeffekter i kombination med de nya ljudformaten Dolby Ture HD och DTS Master Audio innebär att akustiken i din hemmabio spelar en viktigare roll nu än någonsin tidigare. Akustiktaken som Boing arbetar med sitter monterade i THX-certifierade biografer runt om i världen. Besök vårt Showroom och upplev skillnaden med egna öron! Läs mer här >>>
Uno K är ett miljö- och kvalitetsmedvedvetet familjeföretag som grundades i början av 50-talet av Uno Kristoffer Westin, numera en legend inom golvhistorien i Norrland. Uno K arbetar med några av de mest kända leverantörerna inom varje bransch och här hittar du bland annat trägolv, linoleum, plast, kakel, keramik, tapeter och färg.

I vårt Showroom har du en unik möjlighet att titta och känna på akustikdämpande heltäckningsmattor och extremt lågreflekterande väggfärger speciellt framtagna för hemmabio bruk. Se själv hur ströljus från projektorn elimineras genom att helt enkelt hålla upp ett vanligt papper mot väggen. Läs mer här >>>

Bergman Rör AB startades hösten 1994 av Assar Bergman. Han anställde så småningom sonen Patrik Bergman samt Ola Nordqvist, vilka är företagets nuvarande ägare. Bergman rör arbetar nästan uteslutande mot företag och privatpersoner inom Örnsköldsviks kommun och när det gäller samarbetet med FOPi Hemmabio gäller det i huvudsak el-installationer.

Rätt form av belysning är en viktig och ofta förbisedd ingrediens för dig som vill skapa en äkta Hemmabioatmosfär och därför erbjuder vi tillsammans med Bergman rör RAKO trådlös belysningsstyrning. RAKO är ett kreativt och kostnadseffektivt styrsystem för scenbelysning som är enkelt att projektera, enkelt att installera men framförallt enkelt att använda. Läs mer här >>>


ISF - Jakten på originalbilden 

Sommaren 2008 fullföljde FOPi HEMMABiO ISF's utbildning för återförsäljare på Hemmabiocenter i Lidingö. Utbildningen hölls av Per Hörnell och Mattias Hjelmstedt och har med besked utvecklat våra bild- och videokunskaper.

Vi är idag ett ISF- certifierat företag och kommer från och med hösten 2009 att erbjuda ISF-kalibreringar inom Örnsköldsviks kommun med omnejd. Läs mer här >>>


Nätbutik - FOPi.se

Vi hoppas att nätbutiken skall väcka intresse för vårt företag i största allmänhet samt fungerar som ett artificiellt "skyltfönster" mot våra kunder i och utanför Örnsköldsvik.

På FOPi.se kan vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt visa upp delar av vårt sortiment och vilka märken vi arbetar med. Självklart kan du handla direkt i vår nätbutik men vi rekommenderar alltid ett personligt besök i första hand.


Övrig information

Copyright ©

Vi tillåter inte att något material (bild och text) används på något sätt utan vårt medgivande. Detta gäller även bildlänkar och länkar till PDF filer som finns på vår hemsida.

Besöksadress Showroom / Postadress

FOPi HEMMABiO Kommanditbolag
Centralesplanaden 15C
89133 Örnsköldsvik

Direktlänk till vårt Showroom som karta på Eniro

Telefon: 0660-544 40
Epost: info@ fopi.se

Miljö
 
FOPi HEMMABiO följer Örnsköldsviks Kommuns miljöpolicy för återvinning av papper, plast, elektronik, batterier och kemikalier. När du köper en ny produkt av oss kan du lämna din gamla till oss för återvinning utan kostnad.

Uppgifter om företaget

Bankgiro 5715-5210 (Handelsbanken Örnsköldsvik)

Organisations nummer 969714-4831

Företaget innehar F-skattebevis

 
Din varukorg är tom.
Total kostnad 0 kr
Därav moms 25% 0 kr